Sesiune de informare la Timișoara în cadrul Proiectului „Alege Școala! II”

Un număr de 1.134 de copii din Arhiepiscopia Timișoarei, atât din mediul rural, cât și urban, inclusiv de etnie romă, cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, vor beneficia de sprijin pentru a nu abandona școala. În acest scop, 43 de preoți și profesori de Religie din Protopopiatele Timișoara I și II au participat astăzi, 4 noiembrie, la sesiunea de informare privind implementarea Proiectului „Alege școala! II”, informează TRINITAS TV.

„Scopul acestei întâlniri a fost acela de a le face cunoscută preoților existența proiectului în cadrul Arhiepiscopiei Timișoarei. De asemenea, au fost informați în legătură cu obiectivul proiectului, sursa de finanțare, precum și cu programul de activități”, a spus părintele cons. Sorin Lungoci, Formator în cadrul proiectului.

Proiectul se va desfășura pe parcursul a trei ani și are drept scop prevenirea și combaterea fenomenului de părăsire timpurie a școlii, precum și prevenirea delincvenței juvenile. Întrunirea de astăzi a avut loc în Sala Protopopiatului Timișoara.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…