Sesiune de formare pe teme de comunicare socială la Mănăstirea Tismana

Sectorul Social al Arhiepiscopiei Craiovei organizează în perioada 2-5 mai, la Mănăstirea Tismana, cursul de formare cu tema „Comunicare”, informează mitropoliaolteniei.ro. Activitatea a fost deschisă luni, 2 mai, în prezența Înalt Preasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, care a rostit un cuvânt de binecuvântare, explicând totodată și importanța aspectului social în viața Bisericii. De asemenea, părintele Adrian Stănulică, consilier social în cadrul Arhiepiscopiei Craiovei, a prezentat programul și scopul întâlnirii. La eveniment a fost prezent și Preasfințitul Macarie, Episcopul românilor ortodocși din Europa de Nord.

La sesiunea de formare s-au înscris 15 specialiști, care lucrează în programele sociale derulate de Arhiepiscopia Craiovei, precum și preoți din eparhie, interesați de dezvoltarea și implementarea serviciilor social-filantropice la nivel de parohie.

Pe parcursul celor trei zile de formare, cursanții au posibilitatea să dobândească abilități eficiente în domeniul comunicării pe plan social, să cunoască diferite modalități de comunicare și câștige experiență în vederea realizării unui plan de îmbunătățire a comunicării organizaționale, în perspectiva creșterii serviciilor sociale pe care le pot oferi.

Sesiune de formare cu tema „Comunicarea”, organizată la Mănăstirea Tismana, se încadrează în proiectul „Rețea teritorială de furnizori creștini de servicii sociale – parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale”, finanțat din Fondul Social European și implementat de Organizația Internațională de Caritate Creștin – Ortodoxă (IOCC Romania), în parteneriat cu Patriarhia Romană și Federația Filantropia, în beneficiul Arhiepiscopiilor: Bucureștilor, Iașilor și Craiovei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…