Sesiune de formare Alege Școala! la Târgu Mureș

La Târgu Mureș se desfășoară o nouă sesiune de formare din cadrul proiectului social-catehetic ‘Alege școala’ al Patriarhiei Române, un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

După cum informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania, la această sesiune participă 14 preoți din Protopopiatul Luduș, care vor coordona desfășurarea proiectului la nivel parohial și vor fi puși în temă cu privire la fazele de desfășurare a proiectului. Sesiunea de formare a fost deschisă cu un moment ‘In memoriam’ dedicat părintelui prof. Ilie Moldovan.

Sesiunea de informare este susținută de pr. Jan Nicolae, expert formator în cadrul proiectului și inspector responsabil cu cateheza în Arhiepiscopia Alba Iuliei, și de Veniamin Iliescu din partea Sectorului Teologic-educațional al Patriarhiei Române.

În perioada următoare, în parohiile implicate în proiectul social-catehetic se va desfășura concursul de creație ‘Alege școala’, dedicat educației în Biserică și Școală. La finalul concursului, eforturile copiilor de pregătire a portofoliilor vor fi răsplătite prin cadouri.

Comentarii Facebook


Știri recente