Sesiune de admitere la Master – Facultatea de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” din București

La Facultatea de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” din București au început ieri, 9 septembrie a.c., înscrierile pentru examenul de admitere la Master. Candidații licențiați pot ocupa cele 114 de locuri la buget și cele 66 de locuri cu taxă scoase la concurs.

Admitere Master – sesiunea septembrie 2008:

– 9-13 septembrie: înscriere examen admitere Master;

– 17 septembrie: primul examen Master;

– 19 septembrie: al doilea examen Master;

– 23 septembrie: afișarea rezultatelor.

Specializări: Exegeză și ermineutică/ Istorie și tradiție/ Doctrină și cultură/ Pastorație și viață liturgică/ Artă sacră în contemporaneitate/ Studii religioase și educație creștină.

Metodologia concursului de admitere la Master – sesiunea septembrie 2008 – se găsește pe site-ul Facultății de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” din București. Media minimă, pentru a fi admis la programul de Master, este 7 (șapte).

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…