Serbări la Grădinița „Sfântul Dimitrie” din Sibiu

Cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, cele patru grupe de copii ale Grădiniței Ortodoxe ‘Sfântul Dimitrie’ din Sibiu, patronată de Arhiepiscopia Sibiului, au organizat joi, 16 decembrie și ieri, 17 decembrie, serbările de sfârșit de an, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Transilvania. Părinții copiilor din cele două grupe în limba română și din cele două grupe în limba germană au avut posibilitatea ca, în două seri, să asculte poezii, colinde și să vizioneze scenete religioase, dedicate Crăciunului. Buna organizare a serbărilor s-a datorat eforturilor depuse de educatoarele Adina Coțofan, Bianca Oprean, Bianca Filofie, Alexandra Blaga, Simona Bian, Alexandra Achim și Ioana Conțiu.

De la serbările copiilor de la grădinița sibiană nu a lipsit nici Moș Crăciun, care a împărțit daruri și a ascultat poeziile și cântecelele pregătite special de copii pentru mult așteptata întâlnire.

Grădinița Ortodoxă ‘Sfântul Dimitrie’ a Arhiepiscopiei Sibiului a fost deschisă anul trecut și a început activitățile cu două grupe de copii, în limba română și în limba germană. Pe lângă activitățile obișnuite și programele de educație religioasă specifice instituției, la grădinița sibiană au fost desfășurate o serie de parteneriate cu alte grădinițe, precum cea din Cisnădie, prilej de a organiza pentru părinții copiilor din ambele grădinițe cursul ‘Educați așa’.

Comentarii Facebook


Știri recente