Serbarea Iată, vine Moș Crăciun! pentru copiii instituționalizați din Giurgiu

În ziua de 17 decembrie, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la Centrul Eparhial pentru copii și tineret „Sfântul Ioan Valahul”, s-a desfășurat serbarea: „Iată, vine Moș Crăciun!” pentru copiii instituționalizați din Municipiu, organizată de Episcopia Giurgiului prin colaborarea Sectorelor Învățământ și Social ale Episcopiei Giurgiului, informează episcopiagiurgiului.ro.

Astfel, peste 130 de copii ai caselor de tip familial din Giurgiu, la care s-au alăturat și alți 30 de tineri nevoiași, au participat la această serbare de Crăciun, deschisă de jocurile antrenante ale cercetașilor filialei Giurgiu, urmați de corala preoților Episcopiei Giurgiului, de corul Semiarului Teologic Teoctist Patriarhul, apoi de elevii Liceului Teoretic Nicolae Cartojan.

Dintre profesorii care au fost implicați în acest eveniment amintim: Prof. Necula Daniel de la Liceul „Tudor Vianu”, Prof. Diac. Cristescu Adrian de la Colegiul Național Ion Maiorescu, Prof. Tănase Iuliana-Georgeta de la Școala „Acad. Marin Voiculescu’ Nr.8.

Evenimentul s-a încheiat cu împărțirea darurilor, constând în îmbrăcăminte, dulciuri, jucării și iconițe.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…