Serbarea copiilor, la sediul Episcopiei Giurgiului

În ziua de 14 decembrie, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la Centrul Eparhial pentru copii și tineret „Sfântul Ioan Valahul’, s-a desfășurat serbarea: ‘Iată, vine Moș Crăciun!’ pentru copiii instituționalizați din Municipiu, organizată de Episcopia Giurgiului prin colaborarea Sectorelor Învățământ și Social ale Episcopiei Giurgiului.

Astfel, peste 85 de copii ai caselor de tip familial: Casa Mea, Casa Daniela, Casa Verde, Casa Ansalonii, Casa Dunării, Casa Noastră, Casa Gabriela, Casa Albastră, la care s-au alăturat și alți 30 de tineri nevoiași, au participat la această serbare de Crăciun, deschisă de jocurile antrenante ale cercetașilor filialei Giurgiu, urmați de corul Liceului Pedagogic, apoi de elevii Colegiului Național Ion Maiorescu, ce au cântat colinde la chitară și vioară și încheiat de corala preoților Episcopiei Giurgiului.

Dintre profesorii care au fost implicați în acest eveniment amintim: Prof. Necula Daniel de la Liceul „Tudor Vianu’, Prof. Boboc Silvia de la Liceul Teoretic „Nicolae Cartojan’ , Prof. Tănase Iuliana-Georgeta de la Școala „Acad. Marin Voiculescu’ Nr.8, Prof. Pr. Pitulice Petrișor de la Colegiul National „Ion Maiorescu’, informează episcopiagiurgiului.ro.

Evenimentul s-a încheiat cu împărțirea darurilor, constând în îmbrăcăminte, dulciuri și jucării.

Comentarii Facebook


Știri recente