Serbare de Crăciun la Așezământul „Patriarhul Justinian”

La Așezământul Social „Patriarhul Justinian Marina” din Capitală a venit Moș Crăciun. Beneficiarii așezământului au avut miercuri, 19 decembrie 2012, serbarea de Nașterea Domnului, după cum aflăm de la TRINITAS TV. Moș Crăciun le-a oferit cadouri copiilor rezidenți.

„Serbarea de astăzi s-a putut organiza prin grija deosebită a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel care a aprobat din partea Arhiepiscopiei Bucureștilor un ajutor substanțial cu care noi am putut să achiziționăm îmbrăcăminte, alimente, rechizite și dulciuri pentru copii. De asemenea, la organizarea evenimentului de astăzi (n.r. ieri) au contribuit studenții de la ASTO care au organizat un eveniment caritabil, concertul de colinde din 14 decembrie. Din fondurile adunate am putut lua pentru copii rechizite, îmbrăcăminte, dulciuri, câte o pătură la fiecare, lucruri de care au absolută nevoie”, a spus Pr. Florin Cătălin Dabu, director executiv, Asociația „Diaconia”.

Așezământul Social „Patriarhul Justinian Marina” sprijină copiii din familii defavorizate și își propune să protejeze victimele violenței domestice.

Comentarii Facebook


Știri recente