Seminarul Teologic Ortodox din Galați la încheierea anului școlar

La Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galați a avut loc aseară, 10 iunie, serbarea de sfârșit de an școlar a elevilor Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Apostol Andrei” din municipiu.

În cadrul spectacolului pe care l-au susținut elevii au fost interpretate piese de muzică bisericească, psaltică și corală, precum și poezii pe teme religioase din opera unor poeți români, informează TRINITAS TV.

La eveniment a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos care i-a binecuvântat pe elevii seminariști și le-a oferit, celor mai buni dintre ei, diplome și cărți.

„Este serbarea de încheiere a unui an de studii și totodată momentul de bilanț și de răsplată. Cel mai bun mesaj sunt elevii care sunt pe scenă în fața noastră, sunt premianții de la toate clasele care acum primesc nu doar răsplata, ci încununarea eforturilor lor și în același timp prețuirea și binecuvântarea lui Dumnezeu pe care ne o exprimăm acum aici”, a spus Înaltpreasfinția Sa.

La festivitatea de sfârșit de an au participat, alături de părinții elevilor seminariști și cadre didactice, preoți și credincioși gălățeni, tineri liceeni, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean din Galați.

Comentarii Facebook


Știri recente