Seminarul ‘Sf. Vasile cel Mare’ din Iasi anunta participari la activitati prilejuite de sarbatoarea Sf. Apostol Andrei si a Zilei Nationale a Romaniei

Seminarul Teologic Liceal Ortodox ‘Sfantul Vasile cel Mare’ din Iasi anunta cateva participari la activitati prilejuite de sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei cel intai chemat, Ocrotitorul Romaniei, si a Zilei nationale a Romaniei:

1. Elevii claselor de Patrimoniu Cultural, condusi de Prof. Cristian Bandi si Prof. Ioana Bolocan, vor participa cu o expozitie de icoane la Palatul Parlamentului din Bucuresti, Sala Senatului pe data de 1 decembrie 2003.

2. De asemenea, tot sectia Patrimoniu Cultural va participa in perioada 28-30 noiembrie 2003 cu lucrari de pictura la manifestarile cultural-artistice intitulate ‘Practici de Santandrei’ desfasurate la Centrul Comercial Hala Centrala.

3. Corul ‘Basileus’, condus de Prof. Ilie Hrubaru, va sustine pe data de 30 noiembrie 2003 un recital coral in cadrul Concertului Coral Interseminarial prilejuit de sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei, ocrotitorul orasului Galati si patronul Seminarului Teologic Liceal Ortodox din aceeasi localitate, concert ce va avea loc in sala Teatrului Muzical ‘Nae Leonard’ din Galati.

4. In ziua de sambata 29 noiembrie 2003, tot cu prilejul sarbatorilor prilejuite de praznuirea Sfantului Apostiol Andrei cel intai chemat, Ocrotitorul Romaniei, va avea loc la Galati simpozionul ‘Traditie si secularizare in viata seminarului teologic'(aspecte privind educatia, formarea teologica si laica), unde vor participa 2 elevi ai Seminarului Teologic Liceal Ortodox ‘Sfantul Vasile cel Mare’ din Iasi: Adrian Chelaru si Bogdan Mihalachi.

Comentarii Facebook


Știri recente