Seminarul „Israel – pelerinaj la locurile sfinte” se va desfășura la Centrul Social Cultural „Sfantul Andrei” din București

La Centrul Social Cultural „Sfantul Andrei” din București va avea loc mâine, 24 martie, la ora 11:00, seminarul cu tema „Israel – Pelerinaj la locurile sfinte”, informează TRINITAS TV. Evenimentul, organizat de Sectorul Pelerinaje al Patriarhiei Române, este un seminar tematic care își propune să facă cunoscută preoților din Arhiepiscopia Bucureștilor o nouă modalitate de informare a credincioșilor în privința călătoriilor la Locurile Sfinte.

La întâlnirea de mâine sunt invitați să participe părinții protopopi din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, precum și un număr de 20 de preoți din Capitală. De asemenea, din partea statului Israel vor fi prezenți domnul Iehuda Shen, director pentru Europa în cadrul Ministerului de Turism din Țara Sfântă, și doamna Lili Weitzman, director pentru România al unei companiei aeriene israeliene.

Toți participanții vor primi din partea organizatorilor o mapă care cuprinde ofertele turistice ale agențiilor „Basilica Tavel” și „Sfântul Apostol Pavel” ale Patriarhiei Române, precum și prezentarea detaliată a celor două agenții.

Comentarii Facebook


Știri recente