Seminariștii din Galați au fost premiați

Ieri au avut loc festivitatea de premiere și serbarea de sfârșit de an școlar a elevilor Seminarului Teologic ‘Sfântul Apostol Andrei’ din Galați, informează „Ziarul Lumina”. Programul a debutat cu Sfânta Liturghie, oficiată în capela seminarului andreian la care a participat și Înalt Preasfințitul Arhiepiscop Casian al Dunării de Jos, alături de părinții elevilor seminariști și cadrele didactice ale acestei instituții de învățământ.

După slujbă, la troița de sub teii din grădina seminarului, o parte din tinerii elevi au susținut un miniconcert în care au fost interpretate piese din repertoriul clasic de muzică bisericească psaltică și corală.

La finalul manifestării, chiriarhul locului a binecuvântat elevii seminariști și profesorii acestora pentru frumoasele roade ale activității din anul școlar 2011-2012 și a oferit celor mai buni dintre elevi diplome și premii constând în cărți de zidire sufletească. Programul s-a încheiat cu o rugăciune de mulțumire, rostită de către chiriarhul Dunării de Jos, în prezența elevilor seminariști și a părinților lor, precum și a cadrelor didactice.

Comentarii Facebook


Știri recente