Seminarii duhovnicești pentru persoanele cu deficiențe de auz, la Craiova

La Craiova sunt organizate săptămânal seminarii duhovnicești pentru persoanele cu deficiențe de auz din cadrul Centrului de Informare și Consiliere „Sfânta Ecaterina”. Centrul funcționează sub patronajul Mitropoliei Olteniei în cadrul Asociației Vasiliada și are ca scop principal „promovarea persoanelor cu dizabilități ca persoane efeciente și nu deficiente prin facilitarea accesului acestora la viața socială a comunității și chiar prin facilitarea accesului pe piața muncii”, după cum a spus corespondentul Radio Trinitas, Gheorghe Cioiu.

În cadrul acestor seminarii sunt prezentate diferite teme de catehism creștin ortodox transpuse în limbaj mimico-gestual. Tema de săptămâna aceasta s-a referit la Taina Sfântului Maslu și, după abordarea teoretică, a urmat participarea la Slujba Sfântului Maslu săvârșită la Biserica Mântuleasa din Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…