Seminarii de planificare strategică în Arhiepiscopia Iașilor

În perioada 28 februarie – 2 martie 2011, la sediul Fundației „Solidaritate și Speranță” a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei s-au organizat, lucrările seminarului cu tema „Planificarea strategică a serviciilor sociale în cadrul Arhiepiscopiei Iașilor”, informează părintele Dorel Moțoc, consilier în cadrul Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Scopul acestui seminar a fost prezentarea și însușirea de către participanți a noțiunilor și etapelor din planificarea strategică.

La această sesiune de pregătire au participat lucrători ai departamentelor social-filantropice ale Arhiepiscopiei Iașilor, împreuna cu delegați ai protoieriilor și ai unor așezăminte din cadrul eparhiei.

Cursul face parte dintr-un șir de cinci module de pregătire ce vor fi organizate până în luna noiembrie 2011. Finalitatea acestui proces vizează coagularea unei strategii eparhiale cu privire la activitatea ce va fi desfășurată pe plan-social filantropic precum și un plan operațional pentru următorul an de implementare.

Această etapă a proiectului a început la Tismana, unde au fost instruiți delegații Arhiepiscopiei Craiovei și a continuat la Bușteni cu delegații din Arhiepiscopia Bucureștilor.

Activitățile prezentate fac parte din proiectul „Rețea teritorială de furnizori creștini de servicii sociale – parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale” ID 21561, proiect co-finanțat din Fondul Social European prin POSDRU și implementat în Arhiepiscopiile Bucureștilor, Iașilor și Craiovei de Organizația Internațională de Caritate Creștin-Ortodoxă (IOCC România), în parteneriat cu Patriarhia Română și Federația Filantropia.

Comentarii Facebook


Știri recente