Seminar de instruire a formatorilor din cadrul Proiectului „Alege Școala!”, la Giurgiu

A fost astăzi, 14 decembrie, cea de-a doua zi de desfășurare a primului seminar de instruire a formatorilor din cadrul Proiectului „Alege Școala!”, în Episcopia Giurgiului, informează TRINITAS TV. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul de studii culturale „Mihai Viteazul” al Mănăstirii Comana. La această sesiune de informare s-au aflat și reprezentanții Patriarhiei Române.

„Proiectul Alege Școala! își propune să îi crească pe copii în spiritul valorilor autentice și nu al pseudovalorilor care inundă din păcate spațiul public. Proiectul dorește să-i scoată din această sferă a pseudovalorilor cultivate prin mass-media, pe internet și să-i orienteze spre viața concretă, spre viața de comuniune cu ceilalți”, a spus Pr. Cons. Gheorghe Holbea de la Sectorul Teologic-educațional al Patriarhiei Române.

La seminarul de instruire au participat 12 preoți din Protopopiatul Herești. De asemenea, a avut loc și o prezentare a calendarului activităților viitoare care cuprinde sesiuni de informare și de formare, întocmirea de fișe cu grupurile-țintă și centralizarea datelor la nivel național, dar și identificarea copiilor cu risc de abandon școlar din fiecare parohie.

Comentarii Facebook


Știri recente