Seminar de informare în domeniul social, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Sectorul Social – Misionar, coordonator al activităților sociale din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor în colaborare cu Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Lehliu, a organizat Luni, 08 octombrie 2012, cel dintâi seminar de informare pentru preoți cu tema „Asistența socială în B.O.R. în contextul unui nou cadru legislativ în domeniul social”, locul desfășurării fiind în Centrul Socio-Cultural „Episcopul Damaschin”, informează sf-esc.ro.

Prin intermediul activităților pe grupe de lucru, desfășurate în cadrul seminarului de informare, au fost împlinite atât obiectivele, dar mai ales așteptările participanților, toate având ca subiect central aprofundarea și explicarea cât mai concretă a legislației cu privire la asistența socială.

Expunerea și detalierea anumitor activități particulare cu caracter social, desfășurate în cadrul parohiilor, au constituit un element pozitiv în desfășurarea seminarului, ce a fost apreciat ca atare.

Comentarii Facebook


Știri recente