Seminar de formare „Hristos împărtășit copiilor” în Episcopia Oradiei

La inițiativa și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, astăzi, 18 februarie 2009, începând cu ora 10:00, în sala de ședințe a Protopopiatului Ortodox Oradea, va avea loc un seminar de formare pentru clericii din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, care vor implementa la nivelul parohiilor proiectul național de catehizare a copiilor și tinerilor „Hristos împărtășit copiilor”.

Activitatea de formare va fi susținută de către P.C. Pr. Dr. Constantin Naclad, inspector pentru cateheza parohială în cadrul Patriarhiei Române. La această activitate, ce se va bucura de prezența Preasfințitului Părinte Sofronie, vor participa responsabilii programului „Hristos împărtășit copiilor” de la Centrul Eparhial, părinții protopopi de la cele patru Protopopiate din Eparhie, responsabilii cu activitatea catehetică de la nivelul Protopopiatelor, inspectorul școlar pentru religie, profesorii de religie responsabili de cercurile pedagogice și toți preoții doritori.

Acțiunea se înscrie în calendarul de implementare a proiectului „Hristos împărtășit copiilor” în parohiile din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei.

Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei

Comentarii Facebook


Știri recente