Ședințe ordinare ale Consiliului Eparhial și Adunării Eparhiale în Episcopiei Oradiei

În paraclisul cu hramul „Sfinții Ierarhi Nicolae, Spiridon și Nectarie” de la demisolul Catedralei Episcopale „Învierea Domnului” din Oradea, va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 11:00, ședința Adunării eparhiale a Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, în sesiune ordinară, informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei. Întâlnirea a fost precedată de ședința Consiliului eparhial al Episcopiei Oradiei care a avut loc astăzi, 27 ianuarie, la Centrul eparhial.

Astfel, sâmbătă, de la ora 9:00, în prezența Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, se va săvârși, în paraclisul cu hramul „Sfinții Ierarhi Nicolae, Spiridon și Nectarie” de la demisolul Catedralei Episcopale „Învierea Domnului”, Sfânta Liturghie, urmată de slujba de Te-Deum îndătinată. Apoi, vor începe lucrările Adunării eparhiale, prezidată de către Preasfințitul Părinte Sofronie, ce are pe ordinea de zi prezentarea dării de seamă a activității pastorale a clerului și a vieții religioase a credincioșilor din Eparhie pe anul 2010 și aprobarea proiectelor de hotărâri înaintate de către Consiliul eparhial, pentru o bună desfășurare a activităților Eparhiei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…