Ședințe administrative la Centrul Eparhial din Buzău

Pentru evaluarea situației la zi din parohiile greu încercate de masivele căderi de zăpadă, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie s-a întâlnit astăzi cu preoții protoierei din teritoriu, după cum informează TRINITAS TV. În cadrul întâlniri s-au abordat și alte probleme ce țin de bunul mers al vieții bisericești din cuprinsul Eparhiei Buzăului și Vrancei și, totodată, au fost prezentate concluziile privind activitatea preoților în urma notărilor administrative anuale.

Tot astăzi, Chiriarhul Eparhiei Buzăului și Vrancei a prezidat ședința Casei de ajutor reciproc a preoților și personalului auxiliar bisericesc din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, desfășurată la Centrul Eparhial din Buzău. Ședința a fost una de evaluare a activității desfășurate până în prezent, dar și de fixare a coordonatelor viitoare.

Pe lângă darea de seamă asupra activității pe anul 2011, au mai fost supuse aprobării raportul de verificare asupra operațiunilor și situației financiare, bilanțul contabil și contul de venituri și cheltuieli pe anul 2011, precum și planul financiar pe anul 2012.

Foto: arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente