Ședința semestrială a preoților din Protopopiatul Slobozia

Centrul socio-cultural „Episcopul Damaschin” din Slobozia a găzduit astăzi, 18 mai, ședința semestrială cu preoții din Protopopiatul Slobozia. Întrunirea a debutat cu slujba de Te Deum săvârșită de Preasfințitul Părinte Vincențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor în Biserica „Sfântul Dimitrie”.

Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a subliniat cu această ocazie importanța Crezului Ortodox în viața Bisericii: „Am putut observa impactul minim pe care la ora actuală îl are Crezul, mărturisirea noastră de credință. Crezul este prezent în principalele Sfintele Taine și este învățat de copii încă din școală”.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Ovidiu Dincă, purtător de cuvânt al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor: „Referatele au fost întocmite și susținute de părintele Matei Daniel de la parohia Gura Văii, părintele Borcilă Liviu de la parohia Misleanu, părintele Sturzoiu Ion de la parohia Miloșești și părintele Soare Sorinel de la parohia Ivănești. Întâlnirea a avut binecuvântata aprobare de a întări comuniunea om-lucrare și dialogul dintre preoții și Chiriarhul locului, Preasfințitul Vincențiu”.

Comentarii Facebook


Știri recente