Ședința preoților din Protopopiatul Bran-Zărnești

În orașul Râșnov, județul Brașov, a avut loc astăzi, 5 octombrie, ședința preoților din Protopopiatul Bran-Zărnești. Delegatul Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului a fost părintele prof. univ. dr. Aurel Pavel, Prodecanul Facultății de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu, care a transmis mesajul de binecuvântare al Părintelui Mitropolit, informează TRINITAS TV.

„Am venit cu gândul de a le aduce salutul Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu de la Sibiu. De asemenea, am venit cu gândul și de a mă îmbogăți sufletește și intelectual de ceea ce fac preoții aici. Știind că misiunea Bisericii nu este una doar de teorie sau de catedră, ci este una și de practică, numai fiind în mijlocul preoților poți să cunoști și astfel să poți spune mai departe studenților din experiența pe care ai dobândit-o”, a spus părintele prof. univ. dr. Aurel Pavel.

Ședința a fost condusă de protopopul de Bran-Zărnești, părintele Colțea Gheoghe, care a spus că „Această conferință a avut și un caracter festiv și am trecut prin cei patru ani de activitate punctând tot ceea ce s-a întâmplat bun în Protopopiatul nostru”, informează Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente