Ședința preoților coordonatori ai proiectului catehetic „Hristos împărtășit copiilor”

La centrul eparhial a avut loc, marți 9 februarie, întâlnirea trimestrială a preoților coordonatori ai proiectului catehetic „Hristos împărtășit copiilor”, din Episcopia Sălajului. Cu această ocazie au fost evaluate manifestările catehetice desfășurate în anul 2009 în fiecare circumscripție catehetică și s-au trecut în revistă principalele coordonate ale activității din prima jumătate a anului 2010, informează episcopiasalajului.ro.

În vederea unei mai bune acoperiri a teritoriului administrativ al Eparhiei s-a hotărât înființarea unei noi circumscripții catehetice având ca centru orașul Cehu Silvaniei și ca preot coordonator Pr. Radu Barbor.

Pr. Inspector pentru cateheză parohială Silviu Boha a prezentat Jurnalul activităților catehetice, editat de Biroul de catehizare al Episcopiei Sălajului, conceput ca un instrument de evidență și evaluare a acțiunilor catehetice din fiecare parohie.

S-a stabilit calendarul și tematica pentru manifestările puse sub egida Anului omagial al Crezului Ortodox. Astfel, în perioada postului Sfintelor Paști, în fiecare parohie, la orele de cateheză se va explica Simbolul de credință. De asemenea, se va organiza și în Episcopia Sălajului, concursul de retorică cu tema „Crezul Ortodox”, concurs ce se va derula la nivelul întregii Patriarhii.

Comentarii Facebook


Știri recente