Ședință preoțească dedicată Crezului Ortodox, în Episcopia Sălajului

La sediul Protopopiatului Jibou, din Episcopia Sălajului, a avut loc joi, 9 septembrie, ședința administrativă lunară, informează episcopiasalajului.ro. Având în vedere faptul că anul 2010 a fost proclamat ca „An omagial al Crezului ortodox și al Autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române”, din încredințarea și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, în cadrul ședințelor administrative lunare protopopești s-a susținut câte o conferință pe marginea acestor teme. La ședința din această lună am avut ca temă a conferinței: „Simbolul credinței – învățătura despre însușirile Bisericii” .

Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat și problemele administrative curente.

Următoarea ședință va avea loc în data de 11 octombrie, când vom trata articolul 10 al Simbolului niceoconstantinopolitan: „Mărturisesc un botez spre iertarea păcatelor”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…