Ședință ordinară a Adunării Eparhiale a Episcopiei Oradiei

În ziua de vineri, 16 ianuarie 2009, în sala festivă de la Centrul Eparhial, va avea loc, începând cu ora 11, ședința Adunării Eparhiale a Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, în sesiune ordinară. Întâlnirea va fi precedată, în ziua de joi, 15 ianuarie 2009, de ședința Consiliului Eparhial al Episcopiei Oradiei.

Astfel, vineri, de la ora 9, în prezența Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, se va săvârși, în Paraclisul Episcopal Sfinții Ierarhi Ilie Iorest și Sava Brancovici, Mitropoliții Transilvaniei, de la Reședința Chiriarhală, Sfânta Liturghie, urmată de slujba de Te-Deum îndătinată. Apoi, vor începe lucrările Adunării Eparhiale, prezidată de către Preasfințitul Părinte Sofronie, ce are pe ordinea de zi prezentarea Dării de seamă a activității clerului și a vieții religioase a credincioșilor pe anul 2008, precum și dezbaterea și aprobarea proiectelor de hotărâri pentru anul 2009.

Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…