Ședință lunară cu preoții în Protopopiatul Sibiu

Preoții din Protopopiatul Sibiu s-au întâlnit astăzi, 7 iulie 2011, la sediul Protopopiatului pentru ședința administrativă lunară. Întâlnirea a avut ca temă strângerea de fonduri pentru construcția Catedralei Mântuirii Neamului și a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Mitropolitul Ardealului care i-a îndemnat pe preoții sibieni să fie ei primii care vor contribui la strângerea de fonduri.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, Părintele Protopop Ioan Coșa: „Am implementat programul național pentru colecta națională pentru Catedrala Mântuirii Neamului. La acest moment deosebit și important al Bisericii noastre strămoșești am avut în mijlocul nostru pe Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Laurențiu care a dinamizat prin cuvântul său și a dat imbold preoților din protopopiatul Sibiu pentru a se angaja atât personal, cât și sufletește în această provocare pe care o constituie Catedrala Mântuirii Neamului, deoarece această catedrală nu este numai catedrala bucureștenilor, ci este catedrala întregii Biserici Ortodoxe Române și ea trebuie să reprezinte sufletul nostru românesc autentic”.

Părintele Protopop le-a explicat preoților procedura specifică pentru colectarea și centralizarea fondurilor și au primit chitanțierele personalizate.

Comentarii Facebook


Știri recente