Ședința lunară a preoților Protopopiatului Vaslui

La Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din Vaslui a avut loc marți, 1 aprilie 2014, întrunirea preoților Protopopiatului Vaslui, cu binecuvântarea Preasfințitului Corneliu, Episcopul Hușilor, informează mmb.ro.

Părintele Iulian Pilă de la Parohia Chițoc a susținut referatul cu tema „Sfânta Spovedanie, calea vindecării sufletești”. „După ce a fost prezentat referatul întâlnirii, am vorbit despre spovedania credincioșilor în afara postului. Știm că majoritatea creștinilor se spovedesc în post, dar foarte puțini apelează la această Sfântă Taină și în celelalte perioade ale anului”, a spus pr. Adrian Chirvasă, protopop al Protoieriei Vaslui. În continuare, au fost prezentate ordinele primite de la Centrul eparhial Huși, după care s-au discutat problemele aduse din parohii de către preoții care au fost prezenți la această ședință. „La final, părintele Constantin Mogoș, parohul Bisericii „Sfântul Ioan Botezătorul” din Vaslui, care a fost și gazda noastră, a oferit o agapă frățească pentru toți preoții prezenți”, a adăugat pr. protopop Adrian Chirvasă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Când începe Postul Paștelui 2022

În 2022, Postul Mare va începe luni, 7 martie. Numit în vechime Quadragesima, adică Patruzecime, acest post este o pregătire duhovnicească pentru Praznicul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, ce va avea loc în data de…