Ședința lunară a preoților din Protopopiatul Piatra Neamț

Preoții din protopopiatul Piatra Neamț s-au întrunit astăzi, 23 iunie, în ședința lunară. Tema dezbaterii a fost „Efectele televizorului asupra minții credincioșilor”. Pe agenda întâlnirii s-au mai aflat și o serie de problemele administrativ bisericești.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Dumitru Ailincăi, protopop al Protoieriei Piatra Neamț: „S-au prezentat noile instrucțiuni privind evidența gestiunii la parohii și inventarierea bunurilor. De la Centrul de pelerinaj ‘Cuvioasa Parascheva’ din Iași, părintele Andrei Zlăvog a prezentat datele privind organizarea unui pelerinaj la locurile sfinte cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la trecerea la viața veșnică a Preacuviosului Ioan Iacob de la Neamț. În continuare, părintele Nicolae Capșa de la parohia Corni a prezentat referatul ‘Efectele televizorului asupra minții credincioșilor’. După aceea s-a discutat și despre înființarea filialei Asociației Tineretului Ortodox Român la Piatra Neamț și am făcut apel la susținerea activităților și programelor acestei Asociații”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…