Ședința de lucru anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Iașilor

În data de 13 februarie 2010, în sala „Dr. Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial Iași, se vor desfășura lucrările Ședinței anuale de lucru a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Iașilor.

Lucrările vor fi precedate de slujba Sfintei Liturghii oficiată în Biserica „Sf. Gheorghe”, vechea catedrală mitropolitană, începând cu ora 7.30. În jurul orei 9.30 se va săvârși slujba de Te Deum în cursul căreia se vor aduce mulțumiri lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra Eparhiei Iașilor în anul 2009.

La ora 10.00 vor începe lucrările Adunării Eparhiale în care se vor prezenta, examina și aproba rapoartele de activitate ale sectoarelor Centrului Eparhial Iași, execuția bugetară pe anul 2009 și bugetul Arhiepiscopiei Iașilor pentru anul 2010.

La această ședință participă cei 30 de membri ai Adunării Eparhiale (20 de mireni și 10 clerici), membrii Permanenței Consiliului Eparhial și sunt invitați reprezentanți ai mănăstirilor, ai protopopiatelor, ai școlilor teologice din Eparhie și ai organiza]iilor care funcționează cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Iașilor.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Iașilor

Comentarii Facebook


Știri recente