Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

Miercuri, 12 septembrie 2012, a avut loc ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, având pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral-misionare și administrativ-patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul eparhiei, informează site-ul sf-esc.ro.

Părintele Badea Gabriel, directorul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” Slobozia a prezentat programul de luni, 17 septembrie 2012, pentru deschiderea anului școlar, unde Preasfinția Sa va fi înconjurat de toți membrii Permanenței Consiliului Eparhial.

S-a aprobat ca în data de 27 septembrie 2012, să fie convocată Adunarea Generală a membrilor C.A.R. a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Părintele Manuel Rusu, Consilier Cultural, a prezentat concluziile privind desfășurarea etapei de evaluare a Proiectului – stagiu de formare pentru preoții din Episcopia Sloboziei și Călărașilor, ediția a II-a, Propovăduire la timpul prezent.

Comentarii Facebook


Știri recente