Ședința de cercetare a Școlii Doctorale de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

Înaltpreasfințitul Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului a participat ieri, 22 iunie 2011, la ședința de cercetare a Școlii Doctorale de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia. Înaltpreasfinția Sa a luat parte la ședință în calitate de îndrumător de doctorat și membru în corpul de cercetători al Facultății, informează radiorenasterea.ro.

„Studenții doctoranzi au prezentat temele de cercetare și de analiză, elaborate în acest an de studiu, dar și proiectul de cercetare, respectiv planul tezei de doctorat, pe care urmează să-l elaboreze și să-l dezvolte la finalul studiilor. Totul se va concretiza în teza de doctorat. Întâlnirea cu Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a fost o bucurie pentru noi, deoarece Înaltpreasfinția Sa este și rămâne Părintele acestei școli, acestei facultăți, cu un frumos renume la nivelul Patriarhiei Române”, a precizat părintele Emil Jurcan, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba-Iulia.

Școala Doctorală de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba-Iulia a fost înființată în anul 2010. În cadrul acesteia, nouă doctoranzi urmează studiile, la cele patru specializări: Teologie Dogmatică, Teologie Morală și Spiritualitate Ortodoxă, Istoria și Filosofia Religiilor, Misiologie și Ecumenism.

Comentarii Facebook


Știri recente