Ședința Consiliului Eparhial în Arhiepiscopia Dunării de Jos

În ziua de pomenire a Sfântului Ierarh Partenie, Episcopul Lampsacului, membrii Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos s-au întrunit în ședința de lucru premergătoare Adunării Eparhiale care va avea loc mâine, 8 februarie 2014.

Ședința s-a desfășurat în sala „Episcop Chesarie Păunescu” din cadrul Centrului Eparhial și a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, după cum ne-a transmis Pr. Gabriel Molocea.

În cadrul lucrărilor, responsabilii sectoarelor din Administrația Eparhială au prezentat sinteza activității pastoral-misionare, cultural-educaționale și social-filantropice din anul trecut, la nivelul fiecărei subunități. De asemenea, au fost analizate principalele proiecte cultural-patrimoniale pe care Eparhia Dunării de Jos le desfășoară în prezent și s-a insistat pe aspectele financiar-contabile de la nivelul Centrului eparhial și a subunităților.

În partea a doua a ședinței au fost analizate propunerile de proiecte și programe cu privire la buna desfășurare și eficientizare a activităților specifice în contextul Anului omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii și al Sfintei Împărtășanii) și Anul Comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni în Patriarhia Română.

Comentarii Facebook


Știri recente