Ședința Consiliului de administrație la Complexul de servicii sociale din Severin

La Complexul de servicii sociale „Sfântul Vasile cel Mare” din Caransebeș va avea loc mâine, 8 octombrie, ședința Consiliului de administrație. În cadrul întâlnirii ce va debuta începând cu orele 10:00, se va prezenta un raport de activitate a centrelor sociale care funcționează în incinta complexului și se va întocmi proiectul de buget estimativ pentru anul 2011, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Banat.

Întâlnirea de mâine are în vedere atât evaluarea, cât și posibilitatea continuării colaborărilor serviciului social al Episcopiei Caransebeșului cu instituțiile Primăriei Municipiului Caransebeș și a Consiliului Județean Caraș-Severin.

Din partea Episcopiei Caransebeșului, ca delegat al Preasfințitului Episcop Lucian, va participa părintele consilier Călin-Vasile Ianchiș, coordonatorul Serviciului social-misionar al eparhiei.

Actualmente, în cadrul Complexului de servicii sociale ‘Sfântul Vasile cel Mare’ al Episcopiei Caransebeșului se desfășoară următoarele proiecte filantropice: ‘Centrul de zi pentru copii’, Cantina socială ‘Masa pe roți pentru bătrânii noștri’ și ‘Centrul de Igienă pentru mamă și copil’.

Comentarii Facebook


Știri recente