Ședința anuală a CAR din Arhiepiscopia Sibiului

În Aula „Mitropolit Ioan Mețianu” a Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu a avut loc astăzi, 15 martie, ședința anuală a Comitetului director al Casei de Ajutor Reciproc (CAR) a Arhiepiscopiei Sibiului. Ședința a fost prezidată de Înalt Preasfințitul Laurențiu, Mitropolitul Ardealului și a adunat membrii din cele 11 protopopiate ale Arhiepiscopiei Sibiului, după cum informează mitropolia-ardealului.ro.

Ședința a avut și un caracter festiv, întrucât anul acesta se împlinesc 60 de ani de activitate neîntreruptă pentru CAR a Arhiepiscopiei Sibiului. Instituția financiară îl are ca președinte pe IPS Mitropolit Laurențiu și adună în prezent 757 de membrii contribuabili.

Ședința de la Sibiu a fost un bun prilej pentru evalua activitatea în ultima vreme a CAR și pentru a îndemna părinții protopopi prezenți și reprezentanții acestora de a înscrie cât mai mulți preoți și angajați ai Arhiepiscopiei Sibiului în acest sistem de ajutorare financiară, extrem avantajos pentru toți beneficiarii. IPS Mitropolit Laurențiu a felicitat comitetul director pentru activitatea din ultimul timp și i-a îndemnat pe membrii acestuia să continue cu aceeași ardoare activitatea în acest domeniu.

Ședința a avut pe ordinea de zi câteva puncte de discuție, cu scopul de a stabili noi membrii în comisii și de a organiza activitatea CAR Sibiu în anul în curs și în anii ce urmează.

„În cadrul ședinței de la Sibiu s-a prezentat darea de seamă pentru anul 2011, în care am prezentat activitatea noastră de pe parcursul anului care a trecut. S-a prezentat și raportul Comisiei de cenzori, în care s-au adus la cunoștință participanților toate concluziile acestora din urma cercetărilor efectuate. Un alt punct important al întâlnirii a fost prezentarea proiectului de buget pe anul 2012, iar membrii comitetului au votat acest proiect de buget. De asemenea, au fost aleși noi membrii de conducere în comisia de cenzori, pentru intervalul 2012-2016”, a spus directorul CAR a Arhiepiscopiei Sibiului, părintele Octavian Dumitru.

Comentarii Facebook


Știri recente