Ședința anuală a Adunării Generale a Casei de ajutor reciproc din Arhiepiscopia Târgoviștei

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la sediul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei s-au desfășurat astăzi, 20 ianuarie, lucrările Adunării Generale anuale a Casei de ajutor reciproc a clerului și salariaților bisericești (C.A.R.), care a avut ca scop principal primirea raportului asupra activității din anul 2010, informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

La începutul lucrărilor, a fost prezentată darea de seamă pe anul 2010, apoi raportul comisiei de cenzori și prezentarea bugetului pentru anul 2011. Spre finalul ședinței, au avut loc dezbateri, în urma cărora s-au luat unele hotărâri cu privire la îmbunătățirea activității acestei instituții eparhiale misionare, care promovează solidaritatea și susținerea reciprocă între membrii săi.

Casa de Ajutor Reciproc a clerului și a salariaților bisericești din Arhiepiscopia Târgoviștei are în prezent 982 de membri titulari, iar în anul 2010 a acordat împrumuturi la 226 dintre membri săi.

Comentarii Facebook


Știri recente