Ședința Adunării Generale a Asociației Socio-Culturale „Matei Basarab”

Vineri, 27 februarie 2009, a avut loc Adunarea generală a Asociației Socio-Culturale „Matei Basarab”. Aceasta este prima întâlnire de pe acest an, făcând parte dintre întâlnirile anuale în care se prezintă raportul de activitate. La întâlnire au participat 20 de membri, locația desfășurării evenimentului fiind o sală din cuprinsul Centrului Social.

În prima parte a întâlnirii, Preasfințitul Părinte Episcop Damaschin al Sloboziei și Călărașilor, președintele Asociației, a deschis ședința cu un cuvânt de bun venit, prezentând etapele întâlnirii: (a) Primirea de noi membri; (b) Aprobarea raportului de activitate pe anul 2008; (c) Aprobarea planului financiar-contabil pe 2008; (d) Planul de activitate pe 2009.

Raportul a fost aprobat, iar activitatea Asociației a fost apreciată ca pozitivă, îmbucurător fiind faptul că Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab” face parte dintre puținele asociații de acest gen care colaborează cu și sunt cuprinse în Federația „Filantropia”.

Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab” a fost înființată în aprilie 2002, ca asociație a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, la inițiativa Preasfințitului Părinte Episcop Damaschin. Asociația este o expresie a lucrării Bisericii Ortodoxe, din aceasta parte de țară, în domeniile social și cultural. Principiile de bază ale asociației sunt voluntariatul și nonprofitul.

Sursa: www.sf-esc.ro

Comentarii Facebook


Știri recente