Sectorul Teologic-educațional al Patriarhiei Române a inițiat elaborarea unui Proiect de catehizare pentru adulți

Sectorul Teologic-educațional al Patriarhiei Române, prin Biroul de Catehizare al Tineretului, a inițiat elaborarea unui curs de cateheză pentru adulți, intitulat „Calea”. Proiectul se va desfășura în parteneriat cu Universitatea Cambridge din Anglia.

Mai multe detalii cu privire la acest concurs a oferit părintele Constantin Naclad, inspector cateheză parohială în cadrul Sectorului „Teologic Educațional” al Patriarhiei Române: „Am făcut primele demersuri, cu binecuvântarea Părintelui Patriarh Daniel, prin încheierea unui parteneriat cu Universitatea Cambridge care deja a dezvoltat un proiect de acest gen sub directa îndrumare a Mitropolitului Kallistos Ware care l-a și tipărit. Acest proiect oferă preoților o modalitate foarte nouă și atractivă de a atrage adulții într-un curs de formare și de integrare a lor în comunitatea bisericească”.

Proiectul intitulat „Calea” va fi implementat în vara acestui an, în cadrul Congresului național „Hristos împărtășit copiilor”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Când începe Postul Paștelui 2022

În 2022, Postul Mare va începe luni, 7 martie. Numit în vechime Quadragesima, adică Patruzecime, acest post este o pregătire duhovnicească pentru Praznicul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, ce va avea loc în data de…