Sectorul cultural al Arhiepiscopiei Bucureștilor a desfășurat o bogată activitate editorială în anul 2009

Sectorul cultural și relații cu mass media al Arhiepiscopiei Bucureștilor a desfășurat o bogată activitate editorială în anul care s-a încheiat. Au fost publicate mai multe lucrări, în colecții precum: „Păstorul cel Bun”, „Lumina Credinței” ș.a. Părintele Mihai Hau, consilier cultural al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a declarat pentru TV TRINITAS: „Cea mai importantă dintre lucrările pe care le-a tipărit Editura «Cuvântul Vieții», ce ființează în cadrul Sectorului Cultural, este lucrarea închinată domnilor și ierarhilor Țării Românești, intitulată: «Domnitorii și Ierarhii Țării Românești, ctitoriile și mormintele lor». Este o lucrare cu caracter enciclopedic care însumează 1352 de pagini, având și ilustrate color. Este în fapt cea mai mare colecție de pisanii care a văzut lumina tiparului”.

Sectorul cultural și relații cu mass media s-a implicat de asemenea în organizarea celor două conferințe pe care Biserica Ortodoxă le-a avut anul trecut, prima dedicată anului comemorativ omagial al Sfântului Vasile cel Mare, iar ce-a de-a doua dedicată mesajului credinței împărtășit prin mijloacele moderne de comunicare.

Anul acesta, Sectorul Cultural se va implica activ în evenimentele dedicate „Anului Omagial al Crezului Ortodox și al Autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române” și va edita și noi colecții.

Comentarii Facebook


Știri recente