Secta britanica ‘Fratia exclusiva’ nu accepta accesul la presa si internet

Institutiile de invatamant organizate de o secta obscura numita ‘Fratia exclusiva’ a fost subiectul principal abordat in cadrul raportului facut de Ofsted, organismul care controleaza activitatea institutiilor scolare in Marea Britanie.

Desi organizate impecabil si beneficiind de profesori experimentati, scolile Fratiei au intart in atentia Ofsted dupa ce le-au interzis tuturor elevilor, in numar de 1.400 in Marea Britanie, sa utilizeze Internetul si telefonia sau sa citeasca ziarele, sa asculte radioul sau sa urmareasca posturi de televiziune.

Evident, autoiritatile nu pot decat sa constate toate acete aspecte, dar nu au deocamdata nici un motiv pentru a interveni, cu ata m,ai mult cu cat Fratia exclusiva este o secta ce a aparut in secolul 19, si este destul de bine asezata in sudul Angliei.

Raportul citat mai arata si ca membrii Fratiei, care se conduc doar dupa principii bilbice, au locuri de munca asigurate in intreprinderi in care nu intra alte persoane decat cei inscrisi in organizatie.

Comentarii Facebook


Știri recente

Concursul Toacă și ie moldovenească: În imagini

La schitul „Sfântul Cuvios Eftimie cel Mare” din orașul Târgu Ocna, s-a desfășurat, marți, cea de-a șaptea ediție a Concursului „Toacă și ie moldovenească”. Evenimentul, organizat pe Protopopiatul Onești, a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii.…