Seară duhovnicească la Simeria, Hunedoara

Seara de marți, 7 august 2012, a fost una de rugăciune și înălțare sufletească pentru credincioșii din Parohia Ortodoxă ‘Sfântul Andrei Șaguna’ – Simeria Centru, din Protopopiatul Orăștie, fiind închinată preacinstirii Maicii Domnului.

După oficierea slujbei Vecerniei și a Paraclisului Maicii Domnului, Părintele Arhimandrit Andrei Coroian de la Catedrala Episcopală ‘Sfântul Nicolae’ din Deva, a răspuns invitației părintelui paroh Oliver Cosma, susținând meditația ‘Maica Domnului – învățătoarea noastră’ prin care a evidențiat imortanța și rolul pe care îl are Fecioara Maria în viața creștinilor, în calea spre mântuire.

Seara duhovnicească de la noul paraclis, care s-a dovedit a fi neîncăpător, s-a încheiat cu un concert de pricesne și cântări religioase în cinstea Maicii Domnului, susținut de membrii coralei preoțești ‘Sacerdotes’ a Episcopiei Devei și Hunedoarei, instruită și dirijată de părintele Arhidiacon Daniel Balea, după cum ne informează Pr. Mircea Mihuleț, Inspector Mass-Media la Episcopiei Devei și Hunedoarei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…