Seară duhovnicească la Parohia Sfântul Ioan Botezătorul – Sebastian din Craiova

Elevii Seminarului Teologic Ortodox din Craiova au participat astăzi, 30 martie, la o seară duhovnicească, în Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” – Sebastian din municipiu. Întâlnirea are aplicații practice și este organizată în cadrul unui proiect comun al Seminarului și parohiei craiovene.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Cristin Sperlea, profesor la Seminarul Teologic din Craiova: „Seminarul Teologic Ortodox din Craiova în parteneriat cu Parohia ‘Sfântul Ioan Botezătorul’ – Sebastian, desfășoară un proiect intitulat ‘Tinerii seminariști în viața pastorală a parohiei’, proiect ce are ca scop acomodarea tinerilor seminariști cu viața pastorală a parohiei și implicarea lor în activitățile parohiei. Ținând cont de faptul că disciplina Pastorală nu se mai predă în seminariile teologice, o aplicație practică în viață pastorală este binevenită”.

(Foto: Catedrala Mitropolitană din Craiova)

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…