Seară duhovnicească la Centrul Eparhial Giurgiu

La Centrul Eparhial pentru Copii și Tineret „Sfântul Ioan Valahul’, din incinta sediului administrativ al Episcopiei Giurgiului, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, a avut loc seara duhovnicească „Botezul creștin-poarta de intrare în rai”, informează episcopiagiurgiului.ro.

La eveniment au participat peste 40 de elevi ai Școlii Nr.1 „Sfântul M. Mc. Gheorghe’ din mun. Giurgiu, prilej cu care părintele Puflea Nicușor, consilier administrativ, le-a vorbit tinerilor creștini despre Taina Sfântului Botez. De asemenea, părintele Tudor Georgian Bogdan, inspector în cadrul Sectorului Învățământ, le-a vorbit despre importanța și semnificația duhovnicească a Botezului, subliniind faptul că acest moment reprezintă dezvăluirea iubirii și bunăvoirii Părintelui Ceresc pentru fii săi iubiți.

„Deși stau pe aceeași stradă cu episcopia, acum este prima dată când însoțesc copiii la o seară duhovnicească. M-a impresionat aici totul, am fost cuprinsă de o emoție pe care nu o pot exprima in cuvinte” a relatat doamna profesor Mârlogeanu Ioana, diriginte la una din clasele participante.

La final, copiii participanți au primit iconițe și ultimul număr din revista eparhială.

Comentarii Facebook


Știri recente