Seară de dialog creștin în Arhiepiscopia Tomisului

Arhiepiscopia Tomisului, în parteneriat cu Școala Brâncovenească, organizează joi, 12 februarie a.c., în sala mică a Casei de Cultură, de la orele 18:00, o seară de dialog creștin.

Tema, „Alimentația de supermarket și cancerul”, va fi dezbătută de către doamna profesor doctor în științe medicale Floarea Damaschin, medic primar igienă și ecologie, conferențiar, șef de disciplină la Facultatea de Medicină din Constanta. Referitor la subiect, doamna Florea Damaschin a precizat: „Mă bucur că Școala Brâncovenească, la propunerea mea, a acceptat această temă – nu putem să fim sănătoși fără o alimentație sănătoasă, ori, acum, avem parte de o alimentație moartă, super conservată, super aditivată, modificată după gust și nu după principii sănătoase. Este, parcă, un gen de complot la nivel mondial. Am ajuns la starea în care ne otrăvim și, după aceea, încercăm, chimizând organismul, să ne vindecăm. Este o iluzie, bineînțeles, dacă nu schimbăm acest lucru nu putem vorbi despre sănătate”.

Conform statisticilor Organizației Mondiale a Sănătății, cancerul este principala cauză de mortalitate la nivel planetar. Diagnosticurile de cancer în lume sunt în creștere permanentă, iar anul acesta se preconizează ca numărul persoanelor diagnosticate cu cancer să atingă 12 milioane.

Intrarea la conferință va fi liberă.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Tomisului

Comentarii Facebook


Știri recente