Școlile Teologice Ortodoxe din Baia Mare și-au sărbătorit Ocrotitorii Spirituali

La Catedrala Episcopală din Baia Mare, Sfânta Liturghie a fost oficiată astăzi, 30 ianuarie, de Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu Vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Iustinian. La slujbă au participat, cu ocazia pomenirii ocrotitorilor școlilor teologice, cadre didactice, elevi și studenți de la Seminarul Teologic „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” și de la Catedra de Teologie și Asistență Socială a Facultății de Litere din cadrul Universității de Nord din Baia Mare.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, membrii celor două instituții teologice băimărene au primit, din partea Ministerului Culturii, diplome de excelență, ne informează TV TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…