Sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi la Catedrala Episcopală din Baia Mare

Și teologii maramureșeni și-au cinstit ocrotitorii. La sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi, Sfânta Liturghie de la Catedrala episcopală din Baia Mare a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

Prezent la slujbă, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Justinian, chiriarhul locului, a ținut un cuvânt de învățătură, informează TRINITAS TV.

Alături de mulțimea de credincioși s-au aflat și profesorii și elevii instituțiilor teologice ale Eparhiei, autorități locale și centrale.

Tot cu acest prilej a avut loc și premierea câștigătorilor la faza pe eparhie a Concursului național dedicat vieții și operei Părintelui Dumitru Stăniloae.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…