Sărbătoarea parohiei Sfântul Ștefan din Cluj-Napoca

Credincioșii parohiei „Sfântul Arhidiacon Ștefan” din cartierul „Între Lacuri” din Cluj-Napoca și-au sărbătorit, în a treia zi după Crăciun, ocrotitorul spiritual. Cu prilejul hramului bisericii, Sfânta liturghie a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului, informează TRINITAS TV.

Parohia „Sfântul Arhidiacon Ștefan” din Cluj-Napoca a fost înființată în anul 2001. Lucrările de zidire au fost încheiate anul acesta, biserica fiind sfințită în luna septembrie.

Înaltpreasfinția Sa a evidențiat activitatea părintelui paroh care a ridicat acest sfânt lăcaș împreună cu credincioșii parohiei, lăcaș care se află sub ocrotirea Sfântului Arhidiacon Ștefan.

În cadrul Sfintei Liturghii a fost hirotonit și un preot pe seama parohiei Feleacu, protopopiatul Beclean.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…