Sărbătoarea Nașterii Domnului în Parohia Coslada, Spania

Sărbătoarea Nașterii Domnului a fost cinstită, în Parohia „Sfântul Nectarie Taumaturgul” din Spania – Coslada, prin rugăciune și comuniune frățească.

„Hristos Se naște în lume în fiecare decembrie, umplând inimile multora de bucurie sfântă. Însuflețiți de entuziasmul păstorilor, la acest ceas de sărbătoare, am încercat să trăim departe de țară, dar aproape de Hristos, bucuria sfântă a comuniunii, în rugăciune, în melodii de colinde și, în general, în toate cele ce dau frumusețe și măreție acestor zile”, a mărturisit părintele paroh George Cimpoca.

În cadrul Sfintei Liturghii oficiată ieri, 25 decembrie, copiii s-au cuminecat și au primit darurile special pregătite de parohie, după care a urmat o agapă la care au participat toți cei ce au dorit aceasta.

„De Crăciun sărbătorim nașterea lui Iisus, Fiul lui Dumnezeu. Prin El, Dumnezeu-Tatăl a trimis mântuirea pentru fiecare în parte, cel mai mare dar. De aceea și noi dăruim, oferim. Vrei să fii fericit? Oferă fericire! Vrei să fii iubit sau iubită? Oferă iubire! Vrei înțelegere cu cei din jur? Oferă iertare! Dacă nu ai oferit nimic de Crăciun, nu aștepta nimic. Rămâi cu plictiseala ta, dar te vei simți singur și dezamăgit. Ori, Crăciunul este sărbătoarea bucuriei. Nu alege să fii singur. Singurătatea ucide! Lasă-L pe Dumnezeu să facă parte din planurile tale și vei vedea cum împlinirea lor se va transforma în bucurie. Este exact ceea ce-ți dorești tu de Crăciun. Nu există Crăciun fără Dumnezeu, fără pruncul Iisus. Unde este Dumnezeu, acolo este siguranță și prin urmare, bucurie, liniște sufletească, liniștea zilei de mâine…”, a precizat părintele paroh în cuvântul său de învățătură adresat credincioșilor prezenți.

Comentarii Facebook


Știri recente