Sărbătoarea muncitorilor de la Combinatul Siderurgic din Galați

Catapeteasma Bisericii „Sfântul Apostol Andrei” de pe platforma Combinatului Siderurgic Arcelor-Mittal Galați a fost astăzi, 29 noiembrie, sfințită. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, și Înaltpreasfințitul Părinte Ignatie, Mitropolit de Dimitriada-Volos, Grecia. Cu această ocazie a fost adusă, de la Catedrala Arhiepiscopală din Galați, racla cu moaștele Sfântului Apostol Andrei, informează TRINITAS TV.

„Gândiți-vă un minut când veniți și când plecați de aici la faptul că prin Biserica aceasta suntem mult mai mulți, mult mai puternici și când ne gândim unii la alții suntem mult mai buni”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

„Să întindem toți astăzi mâinile noastre către aproapele nostru prin solidaritate, având pocăință”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Ignatie, Mitropolit de Dimitriada-Volos, Grecia.

Au participat la sărbătoarea Bisericii de pe platforma siderurgică muncitori și reprezentanți ai conducerii Combinatului gălățean.

La final, a fost oficiată și o slujbă de pomenire pentru cei muncitorii din cadrul Combinatului Siderurgic de la Galați, trecuți la Domnul de-a lungul timpului.

Comentarii Facebook


Știri recente