„Sărbătoarea Mărțișorului” – eveniment organizat la Facultatea de Drept din București

Luni, 1 martie, de la ora 12:00, în Aula Magna a Facultății de Drept, va avea loc „Sărbătoarea Mărțișorului”. Evenimentul este organizat de Sindicatul „Universitas” al Universității din București, în colaborare cu „Asociația Studenților Teologi Ortodocși”.

În ceea ce privește desfășurarea programului a oferit detalii pentru TRINITAS TV, Ștefan Ciulu, reprezentant al „Asociației Studenților Teologi Ortodocși: „Programul conține în deschidere cuvântul Rectorului Universității, urmat apoi de Corul Facultății de Teologie, dans tematic, muzică populară, muzică folk, recitare de poezie. Evenimentul întreg este prezentat de studenți teologi”.

În cadrul evenimentului va avea loc și o expoziție de mărțișoare. Reprezentantul „Asociației” continuă precizările: „Ca «Asociație», ne-am oferit sprijinul în organizarea evenimentului, dar și în organizarea unei expoziții de mărțișoare cu vânzare. Fondurile vor fi direcționate către acordarea de burse sociale unor studenți care au cu adevărat nevoie de acești bani”.

Mărțișoarele sunt confecționate manual de către studenții teologi. Intrarea este liberă.

Comentarii Facebook


Știri recente