Sărbătoarea copiilor de la Spitalul „Marie Curie”

Sfântul Stelian este și ocrotitorul Capelei Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie” din Capitală. La Sfânta Liturghie de hram au participat angajați ai instituției medicale, părinți ai căror copii sunt internați aici, dar și credincioși de la alte parohii bucureștene.

„Am făcut 200 de pachete care se vor împărți oamenilor care au asistat și s-au rugat împreună cu noi la slujba Sf. Stelian. De asemenea, colaborând cu alți credincioși am făcut alte 500 de pachete pentru copiii care sunt internați în acest spital și în centrul din preajma spitalului nostru”, a spus Pr. Mihai Dinu, Capela Spitalului „Marie Curie”.

Piatra de temelie a Capelei din incinta Spitalului Budimex a fost pusă în anul 1997. Sfântul lăcaș îl mai are ocrotitor și pe Sfântul Ierarh Nicolae.

Credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie s-au putut închina și la un fragment din moaștele Cuviosului Irodion de la Lainici, potrivit TRINITAS TV.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…