Sărbătoarea Bisericii „Delea Veche” din București

În Capitală, unul dintre lăcașurile de cult care a îmbrăcat de praznicul Sfintei Treimi haină de sărbătoare, este și Biserica „Delea Veche” din sectorul II. La Sfânta Liturghie a hramului biserica a fost neîncăpătoare.

„Preasfânta Treime este ocrotitoarea bisericii și a comunității noastre. Avem bucuria să avem în mijlocul nostru astăzi pe părintele arhimandrit Veniamin Goreanu, Consilier administrativ al Arhiepiscopiei Bucureștilor înconjurat de un numeros sobor de preoți și diaconi. Din partea autorităților locale avem bucuria să avem în mijlocul nostru pe domnul primar Nicolae Onțanu, însoțit de echipa sa, care împreună sunt ajutători ai sfântului locaș, mai ales că în ultimul timp s-au făcut lucrări de reparații care au contribuit ca biserica noastră să fie cu adevărat o ofrandă înaintea Sfintei Treimi. Aseară s-a desfășurat sfânta slujbă cu Pavecernița, Acatistul și Litia, iar pentru astăzi avem pregătită o agapă frățească pentru toți cei care astăzi au fost împreună cu noi în bucuria rugăciunii înaintea Preasfintei Treimi”, a spus părintele Mihai Aurel, parohul Bisericii „Delea Veche”.

Aflată pe strada Delea Veche, aproape de intersecția cu strada Cireșului și apoi cu Calea Călărașilor, Biserica „Sfânta Treime – Delea Veche” este pentru locuitorii cartierului o adevărată oază de spiritualitate.

Comentarii Facebook


Știri recente